Loading

Romania Danseaza la Antena1

poza stire 2
Antena 1 continuă să-și surprindă telespectatorii cu emisiuni spectaculoase. Cel mai fresh format de televiziune dedicat dansului vine în această primăvară la Antena 1. “România Dansează” este talent-show-ul la care pot participa oameni obișnuiți, indiferent de vârstă și pasionați de orice stil de dans.

Audițiile pentru „România Dansează” debutează săptămâna viitoare, pe 26 ianuarie, la Timișoara. Preselecțiile vor continua pe 29 Ianuarie la Cluj – Napoca, 1 Februarie la Iași, 4 Februarie în Constanța. Bucureștenii care au “dansul în sânge” pot veni la audiții pe 7 Februarie.


Românii care știu să facă show, adoră să danseze și mai ales visează să fie văzuți de o țară întreagă sunt așteptați să se înscrie la adresa casting.a1.ro. Premiul este pe măsura talentului. Concurenții care ajung în finală vor intra în cursa pentru 50.000 de Euro.

“România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4.

Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații, trăiri toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului. Formatul “Got To Dance” va fi lansat anul acesta și în Polonia. Mult succes concurentilor !