Loading

Despre Street Dance Romania

poza school
Suntem una dintre cele mai experimentate scoli de street dance din Bucuresti. Am inceput aceasta constructie in anul 2004, prin cursuri, prezentari, evenimente, worksop-uri, concursuri si tabere de dans.


In toti acesti ani am avut urmatoarele rezultate:
– Peste 8000 de cursanti (media 1000 de cursanti / an)
– Peste 500 de evenimente organizate sau la care am participat (media spectatorilor / eveniment fiind de 500 – 1000 prs.)
– Cel mai vizitat site de street dance din Romania www.streetdanceromania.ro
- Milioane de vizualizari Youtube, in sutele de filmulete postate de coregrafi, cursanti, spoturi publicitare sau filmari din diverse evenimente si concursuri
- Colaborari cu artisti cunoscuti din Romania
- Colaborari cu branduri cunoscute din Romania
- Colaborari cu diverse cluburi, mall-uri si primarii din Bucuresti
- Excursii si tabere de dans in majoritatea obiectivelor turistice din Romania

Experienta acumulata, echipa formata si dorinta de schimbare a dansului din Romania, ne-a facut sa aducem stilul street dance, la un alt nivel.
Cu o abordare noua, in pas cu tendintele internationale , metode de predare a cursurilor inovative , coregrafi bine pregatiti, cu stiluri de dans pline de energie, reinventam pasiunea oamenilor pentru dans.

Street Dance Romania incepe un nou capitol, anul 2013 relansand dansul, concursurile si evenimentele de street dance.
Street Dance Romania devine site-ul de referinta al tuturor scolilor de street dance din tara.
Ne mandrim cu cei mai buni cursanti, uniti si plini de viata, persoane care au facut din asta, un stil de viata pozitiv, constuctiv si organizat.
Recomandam tuturor sa se indrepte catre aceasta forma de arta moderna, unde se pot dezvolta usor calitatile de socializare, interactiune, inteligenta, ambitie si perseverenta.
Cursuri de street dance la scoala de dans Street Dance Romania